KONYA'DAKİ ISPARTALILAR DERNEĞİNDEN SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAM KONFERANSI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KONYA'DAKİ  ISPARTALILAR  DERNEĞİNDEN SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAM KONFERANSI
Haberin Tarihi: 15.4.2016 16:53:00 - Okunma Sayısı:2329 defa okundu.

Konya'da bulunan Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından tertip edilen konferanslar serisinin 36.cısı 14 Nisan 2016 Perşembe akşamı yapıldı.

KONYA’DAKİ  ISPARTALILAR  DERNEĞİNDEN SAĞLIKLI VE MUTLU YAŞAM KONFERANSI

 

            Konya’da bulunan   Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından  tertip edilen konferanslar serisinin 36.cısı 14 Nisan 2016 Perşembe akşamı yapıldı. Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen geceye Ispartalı hemşehrilerimiz ve misafirler katıldı.

            Toplantı öncesinde konuşan Dernek Başkanı Ramazan ALAN, “bir sivil toplum örgütü olarak derneklerin görevi, sosyal , kültürel faaliyetlerinin yanında ilmi faaliyetler de yaparak içinde bulunduğu topluma faydalı olmaktır. Bu günkü konumuz toplumun her yaştaki kesimini ilgilendiren bir konu; hem sağlıklı hem mutlu yaşamak... Ülkemizde sağlıklı bir toplumun oluşması çok önemlidir. İnsanımız yaşamı boyunca sağlıklı bir ömür sürmek istiyorsa beslenmesine dikkat etmek zorundadır. Onun için Sağlıklı yaşa ki mutlu olasın, mutlu olmak istiyorsan sağlıklı kalasın.” dedi.

            Forever Konya Müdürü Mustafa DURLANIK tarafından sunulan “Sağlıklı ve Mutlu Yaşamak”  konulu  konferans ve akabinde karşılıklı sorulu cevaplı  geçen program gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Program sonunda dernek başkanı Ramazan ALAN tarafından Mustafa DURLANIK’a teşekkür belgesi verildi. Başkan ALAN Mustafa DURLANIK’a konuşmacı olarak katılımlarından, hemşehrilerimize  ve misafirlere de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap