GÜLBUDAK SOĞUK HAVA DEPOSU ŞİRKETİ -16-

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÜLBUDAK SOĞUK HAVA DEPOSU ŞİRKETİ -16-
Haberin Tarihi: 15.11.2013 11:02:00 - Okunma Sayısı:1664 defa okundu.

GÜLBUDAK SOĞUK HAVA DEPOSU ŞİRKETİ -16-

ÇALIŞMADA DİSİPLİN

            Gülbudak  Tarım İşletmeleri’nin başarısı her alanda disiplin anlayışına bağlı. Yöneticilerin üzerinde en çok durdukları konulardan birini oluşturuyor disiplin. İdari binadan tutun elma ve fidan bahçelerine değin zincirin halkaları gibi birbirini izleyen çalışma kavramının en önemli merkezini disiplin oluşturuyor. Bu konuda kimseye taviz verilmediğini gördüm. Hem idari binada hem soüğutucu bölümlerinde hem elma ve fidan bahçelerinde çalışanların içinde Hasan İnce ve Ali Gülbudak’ın akrabaları olmasına rağmen disiplin her yerde ve her konuda hakim. “Disiplinin olmadığı yerde başarı olamaz!..” sloganından yola çıkan şirket bu konuda büyük başarı göstermiş. Herkes birbirine saygılı davranıyor. Bir diğer söyleyişle herkes yerini biliyor ve ona göre hareket ediyor. “Sen “ yerine daima “siz” diye konuşuluyor.

            Halil Üstün’ün veciz söyleyişinin bulunduğu bekçi odasının yanından sağa döndüğünüzde Gülbudak’ın ana binasını görürsünüz. Binanın karşısına yığılmış elma kasaların ve baksların bir nizam dahilinde dizilişi size disiplin tanıklığını yapar.

            Orta yerde, herkesin görebileceği bir yerde, ikiye iki boyutlarında bir tabela var tabelada Atatürk’ün disipline verdiği önemi içren bir sözü var:

            “Nerede sevgi ve saygı varsa itimat ve itaat vardır. İtimat ve itaatin olduğu yerde disiplin vardır. Disiplinin olduğu yerde HUZUR, huzurun olduğu yerde BAŞARI vardır.” 

Mustafa Kemal Atatürk

devam edecek

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap