ALLAH'IN ADALETİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ALLAH'IN ADALETİ
Haberin Tarihi: 24.12.2013 09:39:00 - Okunma Sayısı:1624 defa okundu.

ALLAH’IN ADALETİ

Erenlerden biri tıraş olurken kendini bilmez bir genç , berbere giriyor. Erenlerin tıraş olmuş başını göstererek,  “Kabağa bak,kabağa!..” diyerek alay ediyor. İşi biraz daha ileri götürüyor ve eli ile erenlerin başına vurarak alayını sürdürüyor. Üstelik erenleri sandalyeden kaldırıp kendisi oturuyor ve tıraş oluyor. Tıraştan sonra para bile ödemeyen bu kişi tekrar erenleri alaya alarak berberden çıkıyor. Tam bu sırada ipini koparmış bir at çılgınca gelip adamı altına alıyor ve onu ezip geçiyor. Adam ölüyor. Adamın ölümü üzerine berber, eren kişiye dönerek, “Hey erenler sana eziyet eden bu adam için Allah’tan fazla istekte bulunmuş olmadın mı?” diye soruyor. Eren kişi ise, “Hayır, ben Allah’tan bir şey istemedim ama masum insanları koruyan bir Allah vardır.” diyor.

·         

Sayın okuyucular Türkiye son günlerde bakanların ve oğullarının rüşvet ve kaçakçılık operasyon  olayı ile çalkalanıyor.

Ergenekon’dan içeri atılıp çürümeye terk edilen generallerin aileleri, “Yukarda Allah var, adalet bir gün yerini bulur!..”  deyip çaresizlikle evlerine döndüler.

Güney Doğu’da teröristle çarpışan, gecesini gündüzüne katıp Mehmetçikle kurşunun ağzında uykusuz günler geçiren subayları, generalleri içeri atan anlayışa ve onları “terörist” ile yargılayanlara karşı Türk halkı, “Bu kişilerin yanında Allah var, Allah’ın adaleti bir gün yerini bulur.” dedi.

“Polisin içinde bir çete var ve bu çete bir odada senaryo üretiyor ve üst düzey subaylar için komplo teorileri hazırlayıp onların tutuklanmalarına yol açarak onları hapishanelere düşürüyor.” şeklinde çeşitli oyunlarla generaline değin birçok subay tutuklandı diyen bazı sağduyulu insanlara ve avukatlara hükümetten hiç kimse aldırış etmedi.  Hatta hükümet sözcüsü Bülent Arınç, “Bağırsaklar pisliklerden temizlenmeli!” diyerek yakışıksız sözlerle subayların yargılanmasını destekler mahiyette toplumu bir cümle de sarf etmişti.

    İnsanımızı teröristlerden koruyan bu subaylar hala hapishanede terörist damgası ile hapis yatıyorlar.   

Onlar da dediler ki, “ Kul hakkımız var; Allah’ın adaleti bir gün yerini bulur!”

Yoksa yerini bulmaya çalışan Allah’ın adaleti ülkemizi temelinden sarsan son günlerde yaşanan rüşvet ve kaçakçılık operasyonu mu?

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap