VELİ GÖK'ÜN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI, EĞİRDİR İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VELİ GÖK'ÜN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI, EĞİRDİR İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?...
Haberin Tarihi: 3.2.2014 09:51:00 - Okunma Sayısı:1937 defa okundu.

VELİ GÖK’ÜN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI, EĞİRDİR İÇİN NE ANLAMA GELİYOR?...

            İnce elemeler, sık dokumalar… Kılı kırk yarmalar… Onlarca kamuoyu araştırmaları, onlarca anketler… Ve tekrar tekrar süzgeçten geçirmeler… Bütün bunlar; en yüksek oyu alabilecek ve de seçilme şansı en yüksek olan Belediye Başkan adayını belirlemek /saptamak  amacıyla yapılması/yaşanması gereken doğal bir süreçti… Bu süreç tamamlandı ve dün geceye gelindi…

***

            Dün, günlerin efendisi Cuma idi ve o günün akşam saatleri… Saatler 20.00’ yi gösterirken,  “habersehaber.com”  İnternet Sitesi, haberciliğin zirvesine ulaşmış bir halet-i ruhiye içerisinde, Tekin BAYRAM  bombasını patlatıyordu…  Tekin BAYRAM, AK PARTİ Yalvaç Belediye Başkan Adayı idi.

***

            İkinci bomba ise; Eğirdir için patlatılıyordu: Veli GÖK. Mevcut Belediye Başkanı ÖZMERAL için yolun sonuydu artık. (5) yıllık ÖZMERAL dönemi sona eriyordu… Sevabıyla-günahıyla bir dönem kapanmış oluyordu… Bu dönem, elbette ki irdelenecek/sorgulanacaktı…

            Veli GÖK kimdi?... Ve İktidar Partisinin  iki ay sonra yapılacak yerel seçimlerde, Eğirdir Belediye Başkan Adayı olması, Eğirdir için ne anlama geliyordu?... Şu anlama geliyordu:

            - Veli Gök,  Eğirdir’ in yetiştirdiği bir  “KIR ÖNDERİ” idi.

            - Eğirdir’in düalist yapısını ancak o kırabilirdi…

            - Şehir ile Kır’ın entegrasyonunu o sağlayabilirdi…

            - Elmanın başkenti olan Eğirdir’i, “çiftlik turizmi”nde uçuşa geçirebilecek tek kişiydi o.

            - EĞİRDİR GÖLÜ ÖZEL HÜKÜM çalışmalarında; Merkezi otoriteyi harekete geçirip, özel hükümlerin revize edilmesini sağlayan GÖK’ ten başkası değildi.

            - Eğirdir Gölünü çevreleyen (81) yerleşim biriminin kanalizasyon sistemini merkezi bir sisteme entegrasyonunu sağlayacak ve EĞİRDİR GÖLÜ’nü kirlilikten kurtaracak projenin mimarı da Veli GÖK’ tü.

            - Dünya şehri ve Dünyanın turizm merkezi olan Antalya ile Eğirdir’i entegre edecek kişi de sayın GÖK olacaktı… Eğirdir’in turizmle kalkınacağına inanmış bir kişilikti GÖK.

***

            Sayın GÖK’ün, ne denli isabetli bir seçim olduğunu, hepimiz ( 30 ) Mart akşam saatlerinde görmüş olacaktık…

            İşte veli GÖK ismi, Eğirdir için bu anlama geliyordu… Hayırlı olsun diyelim…

-------  0  ------

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap