IGSİAD, 141 SİAD BAŞKANINI ISPARTA'YA DAVET ETTİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,IGSİAD, 141 SİAD BAŞKANINI ISPARTA'YA DAVET ETTİ...
Haberin Tarihi: 10.4.2014 09:38:00 - Okunma Sayısı:2395 defa okundu.

IGSİAD (Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği) kurucu üye olarak yer aldığı BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) ile bağlı olduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)'in her yıl Haziran ayında düzenlediği TÜRKONFED 37. Girişim ve İş Dünyası Konseyi'ne ev sahipliği yapacak.

IGSİAD, 141 SİAD BAŞKANINI ISPARTA’YA DAVET ETTİ…

 

            IGSİAD (Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği) kurucu üye olarak yer aldığı BAKSİFED (Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu) ile bağlı olduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)‘in her yıl Haziran ayında düzenlediği TÜRKONFED 37. Girişim ve İş Dünyası Konseyi’ne ev sahipliği yapacak.

            IGSİAD’ın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle: “Isparta’nın tanıtımına ve Isparta İş Dünyasına büyük katkı sağlayacağına inandığımız ve IGSİAD’ın bir önceki yönetim kurulu döneminde de Isparta’da gerçekleştirilmesi için girişimlerde bulunduğumuz toplantı 13-14 Haziran 2014 tarihleri arasında BARİDA HOTELS’de gerçekleştirilecek.

            8 Nisan 2014 Salı günü IGSİAD ev sahipliğinde gerçekleşen federasyon toplantımıza katılan ve toplantı öncesinde, ITSO Başkanı Sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN ve ITSO yönetim kurulunun ev sahipliğinde ITSO’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda TÜRKONFED Başkanı Sayın Süleyman ONATÇA, Isparta şehrinden, Ispartalıların birlikteliğinden, güler yüzlerinden ve ev sahipliğinden çok etkilendiğini söyleyerek Haziran ayında gerçekleşecek toplantının çok başarılı olacağından emin olduğunu dile getirdi.

Toplantımıza;

Süleyman ONATÇA- TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı,

H.Ergin CİVAN -TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & BAKSİFED Başkanı,

Ali EROĞLU - ANSİAD Başkanı,

Duygu GÜNSUR KAPLAN -  BAKSİFED Yönetim Kurulu Üyesi & ANTİKAD Başkanı,

Cengiz YELKEN- ALSİAD Başkan Yardımcısı,

Akın TABAKLAR - ALSİAD Yönetim Kurulu Üyesi,  

Abdullah ERDOĞAN - ANSİAD Başkan Yardımcısı,

İlker ALTAY- ANSİAD Yönetim Kurulu Üyesi,

Serdar TOPÇU- ANSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyesi,

Gülsen ARAT MERCANLI ANTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi, 

Mehmet ULUĞTÜRKAN - TÜRKONFED Basın Danışmanı katıldılar.

            TERAS PARK’da düzenlenen toplantının ardından misafirlerimize Geleneksel Isparta Kebabı, Kabune Pilavı ve helva ikram edildi.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap