DSİ Bölge Müdürü Coşkun, İnşaatı Devam Eden İşleri Yerinde İnceledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,DSİ Bölge Müdürü Coşkun, İnşaatı Devam Eden İşleri Yerinde İnceledi
Haberin Tarihi: 27.8.2014 10:07:00 - Okunma Sayısı:2931 defa okundu.

21 Ağustos 2014 Perşembe günü göreve başlayan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem COŞKUN, 23-24 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü Afyonkarahisar'da İnşaatı devam eden işleri Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim İşbilen Afyonkarahisar 183 Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya Barajlar ve Hes Şube Müdürü Oğuzhan Karabulut ile birlikte inceledi.

DSİ Bölge Müdürü Coşkun, İnşaatı Devam Eden İşleri Yerinde İnceledi

 

            21 Ağustos 2014 Perşembe günü göreve başlayan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem COŞKUN, 23-24 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü Afyonkarahisar’da İnşaatı devam eden işleri Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim İşbilen Afyonkarahisar 183 Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya Barajlar ve  Hes Şube Müdürü Oğuzhan Karabulut ile birlikte inceledi. Heyet, cumartesi günü şantiye gezilerine ilk olarak Şuhut Aydin, Şuhut Zafer, Merkez Halı moru, Merkez Değirmen Ayvalı, Bolvadin Kemer Kaya, Bolvadin Yörük Karaca ören Taşlı dere, Çay Barajı Şantiyelerini gezdi.

            Coşkun, Pazar günkü şantiye gezilerine ilk olarak Ak değirmen, Sinan Paşa Tokuşlar Çoban özü,  Sinan Paşa 27 Ağustos, Çay hisar, Sandıklı Akin, Sandıklı, Kızık, Sandıklı Bekteş, Sandıklı Kargın, Dinar Çağlayan Gölet ve Sulama Şantiyeleri gezerek DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yatırımları yerinde inceledi. 

            Özellikle Bolvadin ve Çay ilçelerinin içme suyunu temin edecek Çay Barajı ve 1000 günde 1000 gölet projesi kapsamında tamamlanması hedeflenen gölet ve sulama projelerini yerinde İnceleyen Coşkun, çalışmaların zamanında yetişmesi için gerekli talimatları vererek, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap