Isparta'da Fahri Av Müfettişleri Artık Sahada...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'da Fahri Av Müfettişleri Artık Sahada...
Haberin Tarihi: 27.11.2014 09:11:00 - Okunma Sayısı:2510 defa okundu.

Isparta ve Burdur illerinde ikamet etmekte olan toplam 27 fahri av müfettişi adayına Isparta Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim verildi.

Isparta’da Fahri Av Müfettişleri Artık Sahada...

 

            Isparta ve Burdur illerinde ikamet etmekte olan toplam 27 fahri av müfettişi adayına Isparta Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda eğitim verildi. 8 Saat süresince 6. Bölge Müdürlüğü, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Hasan Uysal, Isparta Şube Müdürü H. Hüseyin Ölçer ve Mühendis Ahmet Bayram tarafından, Yaban Hayatı Ekolojisi, “Av ve Yaban Hayatı İle İlgili Mevzuat”, “Halkla İlişkiler Konularından, İnandırıcılık, Süreklilik, Planlama ve Hedef Kitlelere Ulaşım ile “Av Kabahat/Suç Tutanağı Düzenlenmesi ve İdari Para Cezaları hakkında verilen eğitim sonunda Fahri Av Müfettişi adaylara sınava tabi tutuldular.

            Yapılan sınav sonucunda başarı gösteren adaylara sertifikaları 6.Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk tarafından verilecek.

            Fahri av müfettişlerinin görevi gereği özverili bir çalışma yaparak yaban hayatı koruma unsurunun bir parçası olması, koruma ve denetimlere bizzat katılarak tüm avcılara, doğaseverlere örnek olacakları, avcılık camiası içinden gelen kişiler olarak DKMP Şube Müdürlükleri ve avcılar arasında bir köprü kurmaları bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap