Isparta Ticaret Borsası Heyeti Dubai'de

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Ticaret Borsası Heyeti Dubai'de
Haberin Tarihi: 28.11.2014 14:19:00 - Okunma Sayısı:2557 defa okundu.

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Meclis ve üyelerden oluşan 27 kişilik heyet, gıda fuarını gezmek ve ticari ataşelerle görüşmek üzere Dubai'ye gitti.

Isparta Ticaret Borsası Heyeti Dubai’de

 

            Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Meclis ve üyelerden oluşan 27 kişilik heyet, gıda fuarını gezmek ve ticari ataşelerle görüşmek üzere Dubai’ye gitti.

            Isparta Ticaret Borsası, Uluslar arası Gıda Fuarı’nı gezmek ve ticari ilişkileri geliştirmek için Dubai’ye iş gezisi düzenledi. ITB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Nuri Selçuk, Meclis Üyeleri ve Üyelerden oluşan 27 kişilik heyet Dubai’de 1 hafta kalacak.

            ITB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Dubai’ye hareket öncesinde yaptığı açıklamada Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Dünyanın en büyük uluslar arası gıda fuarlarında birisi olan Gulfood’u gezeceklerini anlatan Adar, ayrıca bazı ticari görüşmelerde bulunacaklarını söyledi. Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Dubai’den Isparta için olumlu sonuçlarla dönmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap