Yüzyıllardır varlığını sürdüren topluluk: İlluminati

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yüzyıllardır varlığını sürdüren topluluk: İlluminati
Haberin Tarihi: 13.7.2013 09:47:00 - Okunma Sayısı:2506 defa okundu.

Yüzyıllardır varlığını sürdüren topluluk: İlluminati

 

            Dünkü yazımda size çizgi filmlerdeki bilinçaltı mesajları anlatmıştım. Bazılarınız İlluminati’nin ne olduğunu bilmiyor olabilir. Kısaca özetleyelim; Topluluğun kökeni eski Mısır’a kadar dayandığı söyleniyor. İlluminati topluluğunun kesin varlığı hakkında bir bilgi yoktur.  Resmi olarak 1 Mayıs 1776 da kurulmuştur. 1785’te Baveryan hükümeti tarafından dağıtılan topluluğun tüm dokümanları yayınlanmıştır. O tarihten sonraki İlluminati topluluğu sürekli gizli kalmıştır. Hala Topluluğun temel amacı yenidünya düzenini kurmaktır. Yenidünya düzeni bütün dünyayı tek dil, din, devlet  altında toplamaktır.

            Şimdi ise İlluminati’nin başında 10 kişi olduğu ve bu 10 kişinin tüm dünyaya hükmettiği düşünülmektedir. Subliminal mesajlar, 25. kare tekniği İlluminati’nin vazgeçilmez silahları arasındadır. (Sonraki yazımda 25. Kare ve subliminal ‘bilinçaltı’ mesajlardan bahsedeceğim)

İlluminati ve Simgeleri:

            1.  Ra tanrısı

            Bence İlluminati’nin en önemli simgesidir. Ra eski Mısırda uzun süre devlet tanrısı kabul edilmiştir. Mısır tarihinde yeri önemlidir. İnanılan diğer tüm tanrılar Ra'nın bir yansıması olarak kabul edilir. Ra şekilde görüldüğü gibi şahin kafalı insan vücutlu bir tanrıdır. Karşımıza çokça çıkan tek göz simgesi de Ra' nın gözüdür.

            2. Tek göz

            Yukarıda da belirttiğimiz gibi tek göz Ra' nın gözüdür. Ra bu gözle tüm Dünyayı görür, olup biten her şeyden haberdardır. İlluminati’nin en çok kullanılan simgesi Ra’nın gözüdür.

            3. Piramit

            Piramit Mısırın en büyük piramidi olan Keops piramididir. Mason felsefesinde bayağı yer edinmiştir. Bazı iki boyutlu çizimlerde piramit üçgen olarak kullanılır. Üçgen bazen gözle birleştirilip başka bir simge oluşturulur. Amerikan 1 dolarının üstünde üstü kesik bir piramit, piramidin tepesinde Güneş, Güneşin içinde tek göz bulunur.

            4. Güneş

            Güneş İlluminati’de tek başına kullanılmayan önemli bir simgedir. Güneş göz ve piramitle beraber kullanılır. Güneş sembolü özellikle kolye ve yüzüklerde çok kullanılır.

Devam edecek…

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap