2021 Isparta Terapi Yılı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2021 Isparta Terapi Yılı
Haberin Tarihi: 25.1.2021 09:57:41 - Okunma Sayısı:5098 defa okundu.

Mehmet Demirel yazdı...

2021 Isparta Terapi Yılı

"hayal ettiğiniz her şey gerçektir… ( Pablo Picasso)"

Üstat Picasso bu sözü ile kısaca özetlemiş gerçek olan hayalleri…

Turizm sektöründe sürdürülebilirliği yakalamak için hayal kurmamız ve bu hayalleri gerçeğe dönüştürmemiz rekabet açısından yol kat etmemizi sağlayacaktır.

Yöremizde, sektöre çabaları ile katkı sağlamaya çalışan Murat Tuncer Beyin, bir gece bana mesaj atarak; "Isparta ile ilgili bir şeyler yapmamız gerekir demesi ve dünyada 2021 yılını hayalleri ile gerçekleştirmeye çalışmalarından örnek göstermesi" ile yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz bizlere göre gerçek, birilerine göre hayal fakat hayallerinde gerçek olduğu tema ortaya çıkmıştır. Öncelikle Murat Beyi özverili hayat nizamından dolayı teşekkür ediyorum.

Turizmde sürdürülebilirliği aynı zamanda hayallerimiz ile başlayan yenilikler var kılacaktır. Bu neden ile "2021 Isparta Terapi Yılı" neden olmasın, buna engel olan nedir?

Tüm dünya ülkelerini etkileyen Corona Virüsü salgını bizlere sağlığın ne kadar önemli olduğunu göstermiştir. Bildiğimiz her sektör bu süreçte zarar görmüştür.

Bitmeyen tek şey insanın yaşama dair ihtiyaçlarıdır…

Corona ile mücadele kapsamında Aşılar üretilmeye başlamış ve süreç devam etmektedir. Mücadele döneminde hayatımızda kısıtlamalar yaptık. Bu kısıtlamalar ile sağlığımızı koruyalım derken bazen de istemeden sağlığımızı bozduk.

Önceleri de yazmıştım. Bildiğimiz turizm anlayışı tüm dünyada değişiyor. Artık insanoğlu sağlıklı ve butik, doğal ürünler ile süslenmiş turizm anlayışını tercih edecek hale geliyor.

Alternatif olduğumuzu hayallerimiz ile yeniliklerimiz ortaya koyacaktır. Isparta turizm sektörünün 12 ay ve tüm destinasyon çeşitlerine sahip olduğu Tanrı tarafından özel dizayn ettiği yerdir. Elimizdeki mücevherin varlığından haberdar olmamız ve varsa üzerindeki tozu toprağı süpürmemiz göz alıcı parlaklığını ortaya çıkarmamız gerekmektedir.

Bu değeri bireyden genele pozitif etki ile sahiplenmek gerekmektedir. Herkese görev düşmektedir.

Ayak bastığımız, havasını soluduğumuz ve suyunu içtiğimiz bu topraklara vefamızı, kdv mizi üreterek kazandırarak göstermeliyiz.

Top yekûn seferberlik olarak algılamalıyız…

Evet, Isparta Turizmi için top yekûn seferberlik…

Unutmayalım bu topraklarda turizm bitmeyecek çünkü insan ve yaşam gereksinimleri var.

Isparta’mızda turizm için her şey mevcuttur. Pandemi sonrası Isparta ve özellikle Eğirdir turistler tarafından tercih edilen yer olacaktır.

O zaman neden Murat Tuncer Beyin hayali;

"2021 Isparta Terapi Yılı"

Olmasın ki?

Buyurun hep birlikte seslenelim;

2021 Isparta Terapi Yılı olacak…

Saygılarımla…

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap