Eğirdir’imizde 15 Temmuz Etkinlikleri

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir’imizde 15 Temmuz Etkinlikleri
Haberin Tarihi: 16.7.2021 11:27:07 - Okunma Sayısı:4474 defa okundu.

Sade bir şekilde ve profesyonelce hazırlanmış bir programdı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

EĞİRDİR’İMİZDE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği Kaymakamlığımız ve Belediyemizin öncülüğünde Babasultan önünde başlayıp Kale meydanında devam etti.

Sade bir şekilde ve profesyonelce hazırlanmış bir programdı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Fakat benim kendi özel kanaatimce şöyle bir durum vardı. Öncelikle istenilen o görmeye alıştığımız bayram havasında beklediğimiz yoğunluk yoktu, diyebilirim.

Bunda Covid-19 unda etkisi mutlaka vardır diye düşünüyorum. Ama yine de beklediğimiz demokrasi havasında daha kalabalık bir program olabilirdi.

Sanki gördüğüm kadarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü bazı kesimlerce tam benimsenmiş iken, belli bir kitleyi de hiç ilgilendirmiyor kanısına vardım.

Keşke biz ilçemiz olarak örnek bir davranış yapıp, sağıyla – soluyla – yaşlısıyla – genciyle kale meydanını doldurup birlik beraberlik içeresinde bayram coşkusuyla 15 Temmuz kutlamasına katılsaydık.

Olmaz mıydı….?

Saygılarımla                                                                                               Havva MUTLUCAN

16.07.2021

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    16.7.2021 16:43:58
    Keske Havvacığım. Kübada yada başka ülkede olsaydı bizim insanlarımız özgürlük kutlaması derler herkesden çok sahiplenirlerdi. Türkiyede olunca senaryo. Abd nin emparyalizmin sosyal medyasında sürüklenip algılara inanmış baygın sürüklenen insanlara anlatamazsın. İnşallah bir gün anlarlarda hep birlikte kutlarız
Yorum Yap