MİSKİNLER YOKUŞU ÇÖPLÜĞÜ HORTLUYOR MU?

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİSKİNLER YOKUŞU ÇÖPLÜĞÜ HORTLUYOR MU?
Haberin Tarihi: 27.8.2013 10:49:00 - Okunma Sayısı:1791 defa okundu.

MİSKİNLER YOKUŞU ÇÖPLÜĞÜ HORTLUYOR MU?

 

            Sayın Eğirdirliler Ekim 2009 tarihinde yazdığım, “Eğirdir’de Çöp Kalktı” başlıklı yazımda Belediye Başkanı O.Nuri Özmeral’in çöp rezaletine son verdiğini söylemiştim.

            Fakat geçen zaman içinde nedendir bilinmez,  Miskinler Yokuşu’ndaki aynı yere yine çöp dökülüyor.

            23 Eylül 2013 tarihinde Isparta’ya giderken rahatsız olduğum kokunun nedenini Eğirdir’e dönüşte gördüm: eski çöplük yine çöplük olmuştu. Ayrıca molozlar dökülmüş. Molozlara bir sözümüz yok ama çöpler neden buraya dökülüyor? “Uyduruyorsun!”  demesinler diye hepsinin tek tek resimlerini çektim. Bugün sizlerle paylaştığım bu resimler o gün çekilen resimlerdir.

            “Her şey Eğirdir için!”  sloganı atan başkanın veya başkan yardımcısının bu durumdan haberi yok mu? Başkan, seçime altı ay kala seçim yatırımı için sağa sola taş döşemekten kafasını kaldırıp da başka işlere bakamıyor herhalde!.. Bir tarafa imar deyip kaldırım yapıyor ama nedense bazı dükkanların önünden imar geçmeyip de tek taş bile konamıyor?

             Kimse kıvırmasın, o çöpler oraya gökten inmedi! Fatura yine başkalarına mı kesilecek? Çünkü bundan önce mini hayvanat bahçesinde balık havuzları çöple doldurulmuştu da ne başkan ne başkan yardımcısı açıklayıcı bilgi verememiş ve fatura, yanılmıyorsam,  bir iki şoföre kesilmişti.

            “Her şey Eğirdir için!” diye slogan atan başkanın bu durumdan haberi yok mu? Haberi olmaması mümkün değil; çünkü belediyede iş yapan yokmuş gibi her işe kendisi koşmakta ve bol bol resim çektirmekte!…

            Ayrıca çöp alanında Eğirdir Belediyesi Ambalaj Atıkları Toplama aracı da vardı ve elemanlar sağlıksız koşullarda hiçbir sağlık tedbiri almadan çöp ayırım işlemi yapıyorlardı. Acaba çöpler bu kişilere kolaylık olsun diye mi Miskinler Yokuşu’na dökülüyor?

            Yazlalılar ve Altınkum sakinleri çöp mikrobundan kurtuldular derken gizli gizli çöp dökülerek bura insanlarının yavaş yavaş zehirlendiğinden haberimiz yokmuş.

            İyi ki biz gazeteciler varız!...

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap