VALİ ÖZKAN: "VİCDANSIZ, AHLAKSIZ VE ALÇAK SALDIRI"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ ÖZKAN: "VİCDANSIZ, AHLAKSIZ VE ALÇAK SALDIRI"
Haberin Tarihi: 15.3.2016 16:50:00 - Okunma Sayısı:2353 defa okundu.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Isparta-Burdur Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve SDÜ Tıp Fakültesi yönetimi ile biraya geldi.

VALİ ÖZKAN: “VİCDANSIZ, AHLAKSIZ VE ALÇAK SALDIRI”

 

            Isparta Valisi Vahdettin Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Isparta-Burdur Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve SDÜ Tıp Fakültesi yönetimi ile biraya geldi.

            BAŞSAĞLIĞI VE

            ACİL ŞİFALAR DİLEDİ

            Görüşmede konuşan Vali Özkan sözlerine Ankara’da meydana gelen ve 37 vatandaşımızın hayatını kaybettiği hain saldırıyı lanetleyerek başladı. Vali Özkan “Başkentimiz Ankara’da meydana gelen sivillere yönelik vicdansız, ahlaksız ve alçakça saldırıyı telin ediyoruz. Alçakça saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.                                                   

            TERÖRLE TOPYEKÜN MÜCADELE

            MİLLİ BİR VECİBEDİR

            Vali Özkan ayrıca “Güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütlerine karşı kahramanca görev icra etmektedirler. Herkesin terörle mücadelede tek yürek olması milli bir vecibedir”

            ŞİDDETLE KINIYORUZ

            “Sadece maşaları değil, teröre zemin hazırlayan düşünce ve yaklaşımları da şiddetle telin ediyor, bir kez daha hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

            Hekimler ve diğer sağlık çalışanlarıyla görüş alışverişinde bulunan Vali Özkan görüşmenin sonunda, büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap