FOTOĞRAF

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,FOTOĞRAF
Haberin Tarihi: 14.9.2013 10:48:00 - Okunma Sayısı:1734 defa okundu.

FOTOĞRAF

 

            Ebabil kuşlarının bize gönderdiği iletilere göre Nuri Bey’in çektirdiği bireysel ve/veya toplu grup fotoğraflarının altları kendi yorum ve anlatımları ile doldurulduğu yönündedir. El ele, kol kola fotoğraf çektiren karedeki şahıslarla görüşüyorum, söyledikleri şu: “Gel şöyle bir fotoğraf çektirelim” dedikten sonra anık vaziyette parmağı deklanşörde bekleyen fotoğrafçı memur anında “clik” diye tuşa basıyor ve arkasından teşekkür seromonileri.

            Olay bundan sonra gelişiyor.

            Nuri Bey kendi siyasal reklamı nasıl olacaksa o şekilde fotoğrafın altı naatlarla dolduruluyor ve belediye basın bürosu emisyonu olarak servis ediliyor.

            Çok güzel hareketler bunlar!

            Fotoğraf altındaki sözler bize/bana ait değil diyenlerin isimleri bende mevcut. İsteyenlere verebilirim. Bu isimlerin çoğu ya Belediye mülklerinde kira ile oturuyor, ya da Belediye ile mutlak suretle rabıtaları var. Onun için isimlerinin ifşa edilmesini istemiyorlar.

            Fotoğrafı çeken mutlu, çektiren mutlu, çektirilen de mutlu. Tam bir saadet zinciri.

            Bunlar SİYASİ yaşam içerisinde, SİYASİ albüm ve SİYASİ referans argümanlarını kullanarak halktan oy olarak geri dönecektir. Bundan eminim!

            Dedik ya çok güzel hareketler bunlar!

            Ayrıca ibibik kuşlarının iletilerine göre belediye bürokratlarının ve kurucu çekirdek kadronun Nuri Bey’e karşı tavır aldıkları, daha doğrusu “küs” oldukları doğrultusundadır. Bunların yerlerine eyyamcıların çevrelediğini duyuyoruz.

            Eğer böyleyse üzülür yeise kapılırız!

            Yüce mevlam daha beterinden korusun.

            Sayın Nuri Bey etrafındaki eyyamcıları silkelerse, ilk yola çıktığı omurga kabiliyetleri yanına alırsa, belediye bilbordlarına boylu boyunca, belediye bina duvarlarına yeni inşaat teknolojisi mantolama gibi reklam ve özdeyiş afişleri ile donatırsa ilanihayi REİS olur, hatta teneşire kadar bile...

            Bizim yorumumuz bu...

            Başka yorumu olan?

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap