VALİ GÜNAYDIN SÜTÇÜLER?İN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ GÜNAYDIN SÜTÇÜLER?İN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 18.8.2016 09:25:00 - Okunma Sayısı:2329 defa okundu.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın çalışma ziyareti kapsamında Sütçüler ilçesinin köylerini ziyaret etti.

VALİ GÜNAYDIN SÜTÇÜLER’İN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

            Isparta Valisi Şehmus Günaydın çalışma ziyareti kapsamında Sütçüler ilçesinin köylerini ziyaret etti.

            Vali Günaydın, beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Sütçüler Kaymakamı Tunahan Çil, İl Özel idare yetkileri ve Sütçüler ilçesi İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte ilk olarak Ayvalıpınar köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Günaydın köy halkı ile bir süre sohbet etti.

            Vali Şehmus Günaydın ve beraberindeki heyet ardından Belence köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vali Günaydın kendisine iletilen köy yollarının iyileştirilmesi talebi üzerine İl Özel İdaresi yetkilerine talimat vererek yolların iyileştirilmesi işleminin Kurban Bayramı’na kadar bitirilmesi talimatını verdi.

            Darıbükü köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Günaydın, köyde  çalışmaları devam eden Kasımlar Barajı inşaatı ile ilgiliyetkililerden bilgi alarak çalışmaların vatandaşlar mağdur edilmeden devam etmesini istedi.

            Köy ziyaretleri kapsamında Aşağı Yaylabel köyüne gelen Vali Günaydın, vatandaşlar ile bir araya gelerek köy meydanında isteklerini dinledi.

            Kesme Köyünde de vatandaşlar tarafında karşılanan Vali Günaydın ve beraberindeki heyetten, vatandaşlar çalışmaları devam eden köy odasının bitirilmesini talep etti.  Vali günaydın ise köy odasının 2 ay içerisinde bitirileceğini söyledi.

            Çukurca köyü yolunda da incelemelerde bulunan Vali Günaydın, heyelan tehlikesi bulunan yolun güzergâhının değiştirilmesi için İl Özel İdaresi teknik heyetine talimat vererek çalışmaların başlamasını istedi.

            Ardından Çukurca Köyüne gelen Vali Günaydın, nüfusu 45 olan köye genç nüfusu geri getirmek için neler yapılabilir konusunda vatandaşlar ile görüş alışverişinde bulundu.

            Vali Günaydın’ın Sütçüler ilçesi ziyaretinde son durağı ise Kasımlar Köyü oldu.

            Burada köy muhtarı Azmi Karaş’tan köyün çözülmesi gerek konuları ile ilgili bilgi alan Vali Günaydın, ardından vatandaşların sorunları dinledi. Çözümü konusunda Sütçüler Kaymakamı Tunahan Çil’e talimat verdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap