GÜLBUDAK SOĞUK HAVA DEPOSU ŞİRKETİ -7-

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GÜLBUDAK SOĞUK HAVA DEPOSU ŞİRKETİ -7-
Haberin Tarihi: 8.10.2013 10:51:00 - Okunma Sayısı:1352 defa okundu.

GÜLBUDAK SOĞUK HAVA DEPOSU ŞİRKETİ -7-

FORKLİFTİN KULLANIMININ EĞİRDİR’DE

İLK KEZ DEVREYE SOKULMASI 

            Biz, paletlerden dolayı odaların hacminde kayba ve odalara konan kasalarda biraz eksikliğe uğruyorduk ama paletlerin tuttuğu hacimden doğacak kayba aldırış etmedik. Örnekleyecek olursak şöyle: bin kasa alacak bir soğutucu oda paletler yüzünden sekiz yüz veya dokuz yüz  kasa alıyordu. İki yüz kasaya yakın bir kayıp meydana geliyordu. Bunun yanında forklift araçlarına ödenen paralar kullanıcıya(operatör) verilecek maaş ve yüzlerce palete verilen paralar ayrı bir parasal yük getirmesine rağmen giderimizi hiç düşünmedik. Tek amacımız üreticiye iyi ve kaliteli hizmet vermekti.

            Bir de yaptığımız işi temiz yapmaktı. Önce Eğirdir elmasının korunmasını düşündük. Bunun da semerini hep gördük. Müşteri portföyümüz bu farklılardan dolayı kendiliğinden büyüdü ve tercih edilen bir firma haline geldik. Bizim kazancımız da bu oldu.

            Elma için aldığımız tedbirlerin üretici ve tüccar açısından bize olumlu şekilde yansımsından cesaret alarak ilkemiz olan yenilikçilik adımlarımızı hızlandırdık ve birçok yeniliğe korkusuzca imza attık.”

            Hasan İnce bunları söylerken ticari anlayış ve para kazanmada ilkeli olmanın yararlarını da savunmuş oluyordu. Kuşkusuz üretici ve tüccar, malının en iyi şekilde korunduğu yeri tercih edecekti. Nitekim Gülbudak’ın önderliğini yaptığı bu forkliftli istifleme kısa zamanda diğer soğutucu depolar tarafından benimsendi ve onlar da forkliftli istiflemeye geçtiler.

            Bu yüzden Gülbudak , “Eğirdir Çınarları”ndan biridir

devam edecek

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap