GELENDOST?A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GELENDOST?A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ...
Haberin Tarihi: 2.11.2017 14:59:00 - Okunma Sayısı:3346 defa okundu.

Hakkari Şemdinli'de şehit olan 6 asker ve 2 korucudan sözleşmeli piyade er 26 yaşındaki Sercan Kara'nın acı haberi, Gelendost İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.

GELENDOST’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ...

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde sızma girişiminde bulunan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker ve 2 korucu şehit oldu. 

Şemdinli'de şehit olan 6 asker ve 2 korucudan sözleşmeli piyade er 26 yaşındaki Sercan Kara'nın acı haberi, Gelendost İlçesi'ndeki ailesine ulaştı.
Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Ortaklar bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının yoğun sis ve kötü hava koşullarından faydalanarak gerçekleştirmeye çalıştığı saldırıda 6 asker ve 2 güvenlik korucusu şehit oldu. Şehitlerden sözleşmeli piyade er Sercan Kara'nın Gelendost'a bağlı Yenice Köyü'nde oturan ailesine haber verildi. Yalvaç Kaymakamı ve Gelendost Kaymakam vekili Aytekin Yılmaz ve beraberindeki heyet şehidin baba evine gelerek, baba Menderes ile anne Dilek Kara'ya acı haberi verdi.
Şehidin baba evi önüne taziye alanı kurulurken, yakınları, arkadaşları, köylülerle çevre ilçelerden gelenler eve akın etti. Şehit Sercan Kara'nın bekar olduğu ve balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Menderes ve Dilek Kara çiftinin 4 oğlundan ortancası olduğu öğrenildi.
Yaklaşık 4 yıldan bu yana Hakkari bölgesinde görev yaptığı öğrenilen Şehit Piyade Sözleşmeli Er Sercan Kara'nın, bir süre önce izne ayrılarak Gelendost ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'ne geldiği ve burada görüştüğü arkadaşlarına İzmir Foça'ya tayinin çıktığını söylediği belirtildi.
Tayini çıkmasına rağmen arkadaşlarına Kuzey Irak'a gitme durumu olduğunu söyleyen Şehit Sercan Kara'nın, yeniden geçici görevle Hakkari'ye gittiği öğrenildi.
Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap