ITSO Başkanı Başdeğirmen: "Gençleri önemsiyoruz..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ITSO Başkanı Başdeğirmen:  "Gençleri önemsiyoruz..."
Haberin Tarihi: 10.3.2014 10:55:00 - Okunma Sayısı:2263 defa okundu.

ITSO Başkanı Başdeğirmen, Genç ISİAD Komisyonu Üyelerine, başarıya ulaşmak için birlik beraberlikten vazgeçmemelerini tavsiye etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen:  “Gençleri önemsiyoruz…”

 

            ITSO Başkanı Başdeğirmen, Genç ISİAD Komisyonu Üyelerine, başarıya ulaşmak için birlik beraberlikten vazgeçmemelerini tavsiye etti.

            Başkanlığını Özcan Pınarcı’nın yaptığı Isparta Sanayici       İşadamları Derneği’nin (ISİAD) Genç Komisyon Başkanı Bedirhan Yavuz ve komisyon üyeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Yardımcısı Salih Sarıkaya’nın hazır bulunduğu ziyarette, ISİAD Genç Komisyon Üyeleri çalışmalarını anlattılar, gençler olarak Isparta için yapılacak tüm çalışmalarda hazır olduklarını söylediler.

            ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de gençlerin bu tür derneklerde aktif görev almalarından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, “Biz bulunduğumuz yerleri sizin gibi başarılı çalışkan gençlere bırakacağız. Genç yaşta memleket için bir şeyler yapan ilerisi için planları olan kısacası elini taşın altına koyan gençlerimiz bizim için çok büyük önem arz ediyor. Sizleri tebrik ediyorum.”dedi.

            Gençlere birlik beraberliği sağlamaları ve ortaklık kültürünü geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan ve tecrübelerini paylaşan ITSO Başkanı Başdeğirmen, göreve geldiği günden itibaren Isparta ile ilgili yaptığı çalışmaları anlattı. Bir şeyleri başarmak için birlik beraberlik olgununu kuvvetlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başdeğirmen şöyle devam etti:

            “Biz hep göreve geldiğimizde birlik beraberlikten yana olduğumuzu anlattı. İlimizin Valisi, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve sivil toplum kuruluşları, kamu kurum temsilcileriyle hep istişare ederek çalıştık. Gerçekten başarıya ulaştık. Yani sizlerde de lütfen bu yaşlarda birlik beraberlik içinde olun. Sizin gibi gençlerin fikirlerine de ihtiyacımız var. Bir projeniz bir fikriniz olursa her zaman desteği hazırız.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap