S.S. GÖKTAŞ KÖYÜ SU ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,S.S. GÖKTAŞ KÖYÜ SU ÜRÜNLERİ ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ
Haberin Tarihi: 4.7.2022 18:10:28 - Okunma Sayısı:2226 defa okundu.

Göktaş Köyü Su Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi  Yönetimi olarak 1 Eylül 2022 tarihine kadar üye kayıt işlemlerimiz devam etmektedir.

S.S. GÖKTAŞ KÖYÜ SU ÜRÜNLERİ

ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ

DUYURU

                Göktaş Köyü Su Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi olarak 26.09.2022 tarihinde Eğirdir Gölü köprü avlak sahası ihalesinin mevcut olduğunu, Göktaş Köyü Su Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi olarak 26.09.2022 tarihinde İl Tarım Müdürlüğünde yapılacak olan ihaleye katılacağımızı ilan eder, bu hususta Eğirdir Gölü Köprü avlak sahasında balıkçılık faaliyetinde bulunmak isteyen Sarıidris, Mahmatlar, Sorkuncak ve Göktaş’taki  vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına, mevcut avcılık yapan balıkçı teknelerinin plakalarının 26.09.2022 tarihinde iptal olacağı ve ihaleyi alan kooperatifin köprü avlak sahasında avcılık faaliyetlerine devam edeceği ve plaka dağıtımına hak kazanacağı hususunu kamuoyuna saygıyla duyururuz.

                Göktaş Köyü Su Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi  Yönetimi olarak 1 Eylül 2022 tarihine kadar üye kayıt işlemlerimiz devam etmektedir. Üye olmak isteyen vatandaşlarımızın dilekçe ile kooperatifimize başvurmaları ilanen duyurulur.

                Adres: Fatma Pınarı Sk. No= 20/1 GÖKTAŞ KÖYÜ / EĞİRDİR / ISPARTA

S.S. GÖKTAŞ KÖYÜ SU ÜRÜNLERİ

ÜRETİM VE PAZARLAMA KOOPERATİFİ

Kooperatif Başkanı

Mehmet GEZGİN

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap