EĞİRDİR SAREM, SEAFOOD İSTANBUL FUARI'NDA

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SAREM, SEAFOOD İSTANBUL FUARI'NDA
Haberin Tarihi: 23.3.2016 15:53:00 - Okunma Sayısı:3279 defa okundu.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) 23-26 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen CNR SEAFOOD ISTANBUL - Su Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nda stand açtı.

EĞİRDİR SAREM, SEAFOOD İSTANBUL FUARI’NDA

Konusunda dünyanın en büyük fuarlarından biri olma hedefiyle yola çıkan SEAFOOD İSTANBUL - Su Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından 23 - 26 Mart 2016 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’de gerçekleştiriliyor.

Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM) 23-26 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen CNR SEAFOOD ISTANBUL - Su Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nda stand açtı. Eğirdir SAREM, kurumu ve Eğirdir’i temsilen 4 kişilik bir ekiple fuara katılıyor. Eğirdir SAREM’in standında kurumu tanıtıcı katalog, broşür ve LimnoFish dergilerinin baslı nüshalarının yanı sıra, kurumda üretimi gerçekleştirilen kerevit ve tıbbi sülük materyali de sergileniyor.

 
Öncü kuruluşların aralarında bulunduğu 100'ün üzerinde katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini sergilendiği SEAFOOD İSTANBUL Fuarı’nı ulusal ve uluslararası düzeyde 10 binin üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Türkiye ve dünyada ki su ürünleri sektörü ile ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşları, dernek ve birlikleri aynı çatı altında buluşturmayı hedefleyen SEAFOOD İSTANBUL - Su Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı uluslararası arenada avantajlı bir platform olarak yerini alıyor.

SEAFOOD İSTANBUL Fuarı ile Türkiye’nin 2023 yılı vizyonu çerçevesinde ihracat hedefi 5 milyar dolar olan ve hedefleri doğrultusunda emin adımlarla yürüyerek hızla büyüyen su ürünleri ve hayvansal mamuller sektörüne maksimum destek sağlanması hedefleniyor.

30.000 m² alana kurulu olan fuar 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap