Isparta Valisi Şehmus Günaydın, göreve başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Valisi Şehmus Günaydın, göreve başladı
Haberin Tarihi: 14.6.2016 17:49:00 - Okunma Sayısı:2914 defa okundu.

Valiler Kararnamesi ile Kastamonu'dan Isparta Valiliği görevine atanan Vali Şehmus Günaydın, bugün ayağının tozuyla geldiği İlimizde görevine başladı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, göreve başladı

 

Valiler Kararnamesi ile Kastamonu’dan Isparta Valiliği görevine atanan Vali Şehmus Günaydın, bugün ayağının tozuyla geldiği İlimizde görevine başladı. Valilik önünde protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Günaydın, gelmeden önce Isparta’yı incelediğini belirterek, “Isparta’nın bu hale gelmesine destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu’dan Isparta Valiliğine atanan Vali Şehmus Günaydın, saat 15.00’da uçakla Süleyman Demirel Havalimanı’na iniş yaptı. Buradan şehre gelen Vali Günaydın’ı Valilik meydanında Vali Yardımcıları, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Belediye Başkanları, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan ile, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar karşıladı. Burada protokol üyeleriyle tek tek tokalaşan Vali Günaydın daha sonra makamına çıktı. Vali Günaydın burada gazetecilere açıklamada bulundu.

HEYBESİNDE ISPARTA’MIZA KATKI VERECEK KİM VARSA BİZE GELEBİLİR

Valilik makamına oturan Günaydın, ilk olarak kendisini fotoğraflayan gazetecilerin fotoğrafını çekti. Daha sonra göreve başlama yazısını imzalayan Vali Günaydın, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Göreve başlamadan önce Isparta’yı incelediğini ifade eden Vali Günaydın, “Daha önceleri görev yapan vali ve siyasi kişilere baktım. Isparta’nın bu hale gelmesine destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Biz mükemmel olduğumuz iddia etmiyoruz ama Isparta’mız için en mükemmeli yakalamaya çalışacağız. Meslek hayatım boyunca benci olmadım. Her zaman bizci oldum. Heybesinde Isparta’mıza katkı verecek, destek verecek kim varsa rahatlıkla bize gelebilir ve görüşlerini iletebilir. Eğer hepimiz biz olursak Isparta’mız bulunduğu yerden daha üst noktalara gelecektir. Eleştiriler olabilir. Bu eleştiriler yapıcı ve yol gösterici olursa faydalı olur. Aksi takdirde kişisel hesaplara dayanan eleştirilerin Isparta’mıza zarar vereceğini düşünüyorum. Bu durum kişilere zarar vermez ama Isparta’mıza zarar verir. Isparta için el ele, kol kola en iyisini yakalarız. Yaşanabilir şehirlerarasında birinci sıradayız ve bunu ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha da geliştirmeliyiz. Bu görev hepimize düşüyor. Isparta halkı, Sivil Toplum Kuruluşları Isparta için elinden geleni yapacaktır. Eğer bunu başarabilirsek geri kalan eksiklikleri en hızlı bir şekilde tamamlarız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

250 BİN NÜFUSLU ŞEHRİN PROFESYONEL BİR TAKIMININ OLMAMASI ÜZÜYOR

Öte yandan Isparta’ya gelmeden önce kendisini Ispartasporlu taraftarların aradığını ve takımla ilgili taleplerde bulunduklarını belirten Vali Şehmus Günaydın, “Yaklaşık 250 bin nüfusu olan bir şehrin profesyonel takımının olmaması üzüyor ama bu eksiği de gidermek için çabalayacağız” diye konuştu.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap