YAHUDİ'DEN BETER!..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YAHUDİ'DEN BETER!..
Haberin Tarihi: 21.1.2014 11:43:00 - Okunma Sayısı:1353 defa okundu.

YAHUDİ’DEN BETER!..

 

Bu, nazenin ülkede kendini bilmez bir milletvekili çıkıyor Başbakan Tayyip Erdoğan’ı Allah ile eşitleyip onu Allah’a şirk koşuyor. AKP Düzce Milletvekilinin Başbakan Erdoğan için, “Allahu tealanın bütün vasıflarını üzerinde toplayan lider!.” demesi yenilir yutulur gibi değil.

            Aydın AKP İl Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için, “O bizim için ikinci peygamberdir.” demesi affedilecek gibi değil. 

            Biz bu topraklarda yaşayıp Kur’an-ı Kerim’i ve Hazreti Muhammed’i bağrına basan insanlar olarak bu sözlere tepkisiz kalacağız öyle mi?

            Bu nasıl Müslümanlık? Bu nasıl İslam dini anlayışı? Ey milletvekili, ey il başkanı, siz bu sözlerinizle yüce Allah’ıma ve peygamberime şirk koşmaya utanmıyor musunuz? Hangi ülkede, hangi ailede, hangi okulda yetiştiniz? Yahudi bile böyle bir söz söylemez. Sizin bu sözleriniz Yahudilikten de beter. Bizim gibi temiz Müslümanlar arasında sizin gibilere yer yok. Derhal din değiştirin ki Müslümanlık sizin gibilerinden kurtulsun!..

            Ama bütün bunları Başbakan Erdoğan’ın gözüne girmek için yaptığınız ortada. Bunun adına yağcılık denir. Zaten ortalık yağdan vıcık vıcık oldu!..

            Vatandaş, “Bunları söyleyenler, dinimizi bu denli küçük düşürenler, yüce dinimizi bu denli siyasete alet edenler Müslüman olamazlar. Şayet bunlar Müslüman ise biz neyiz?” diye olaya tepki gösteriyor.

            Bakalım, kendini bilmez birilerinin söylediği bu sözlere Başbakan Tayyip Erdoğan’ın tavrı ne olacak?

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap