KÖRGÖZ RECEP BEY

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KÖRGÖZ RECEP BEY
Haberin Tarihi: 25.3.2014 10:12:00 - Okunma Sayısı:1346 defa okundu.

KÖRGÖZ RECEP BEY

 

            Kim bu Körgöz Recep Bey?

            Isparta AKP Milletvekili Recep Özel.

            Milletvekili Recep Bey’e bu yakıştırmayı kim yapıyor?

Eğirdir DP Belediye Başkan Adayı Ömer Şengöl.

            Sayın Recep Bey, yerel seçim için geldiği Eğirdir Konne Bucağı kahve toplantısında Ömer Şengöl’ün üç dönemlik başkanlığında Eğirdir’e hiçbir şey kazandırmadığını ileri sürüyor. Ömer Şengöl de bu saldırı karşısında,

            “Ey Körgöz Recep Bey, sen Eğirdir’e kaç gün geliyorsun? Eğirdir’e geldiğin zamanlarda Eğirdir’in çehresinin değiştiğinin farkında değil misin? Hadi, gördüklerini değerlendiremiyorsun, seçim dergimizde yaptıklarımızı tek tek yazdık, onları da mı görmedin? Görmedinse sen körgözsün demektir. Dergide yaptıklarımızı 96 ana başlık altında Eğirdirliye sundum. Yoksa senin okuman da mı yok?

            Ömer Şengöl’ün benzin istasyonu var. Belediyenin imkanlarını kullanarak buralardan rant elde ediyor, demişsin. Benim on beş senelik üç dönem belediye başkanlığımda herkese hesabım açıktır. Veremeyeceğim hiçbir hesabım yoktur. Ben dürüst bir insan olmasaydım üç dönem belediye başkanlığı dönemimde Eğirdir’in yarısını elime geçirirdim. Alnım açık, mal varlığım ortada. Bir evim, kardeşimle ortak bir benzin istasyonum, babamdan kalma ve sonradan aldığım küçük bir bahçem var. Senin rant dediğin buysa ver mahkemeye. Senin başa getirdiğin Nuri Bey, beni defalarca mahkemeye verdi de bir tek suç almadım. Bu mu rant?..” diyerek tepkisini gösterdi.

            Ömer Şengöl bu sözlerinden sonra, “Sizi anlıyorum ey Körgöz Recep Bey, seçim günü yaklaştı. Daha önce başa getirdiğiniz O. Nuri Özmeral’i başarısız diye üstünü çizdiniz. Baktınız seçimi kaybedeceksiniz o zaman en kuvvetli adaya saldırmaya başladınız. Hiç merak etmeyiniz Eğirdirli kararını verdi. Allah’tan bir engel çıkmazsa Eğirdirlinin desteği ile 1 Nisanda başkanlık koltuğuna hizmet için oturacağım.” dedi.

            23.03.2014 Pazar günü akşamı Kervansaray’da DP Genel Başkan Gültekin Uysal’a  yapılan saygı toplantısında ilginç konuşmalar oldu. Pazar günü öğleden sonra gelen yarım günlük mesajlarla yüzlerce kişinin doldurduğu salon, Ömer Şengöl taraflarını almadı ve bir o kadar da ayakta bekleyenler vardı.

            Salon, akşamın geç saatlerinde, “Başkan Ömer Şengöl!” tezahüratıyla boşaldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap