"Avrupa Günü" Etkinlikleri Düzenledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Avrupa Günü"  Etkinlikleri Düzenledi
Haberin Tarihi: 10.5.2014 09:34:00 - Okunma Sayısı:3019 defa okundu.

Gençlere Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi veren Eurodesk ağının irtibat noktası olarak akredite edilen Süleyman Demirel Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünce 6- 8 Mayıs tarihlerinde "Avrupa'da Yüksek Öğrenim" konulu iki ayrı etkinlik düzenlendi.

“Avrupa Günü” Etkinlikleri Düzenledi

 

            Gençlere Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi veren Eurodesk ağının irtibat noktası olarak akredite edilen Süleyman Demirel Üniversitesi Erasmus Koordinatörlüğünce 6- 8 Mayıs tarihlerinde “Avrupa’da Yüksek Öğrenim” konulu iki ayrı etkinlik düzenlendi.

             “9 Mayıs Avrupa Günü” kapsamında Dış İlişkiler Binası’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Polonya PWSZ in Walcz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Marek Olesiak, “Polonya’da Yüksek Öğrenim”, Macaristan Kaposvar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Andrea Becéné Fekete de “Macaristan’da Eğitim ve Kaposvar Üniversitesi” konulu konferanslarında üniversitelerini sosyal ve kültürel yönden tanıtan sunum yaptılar ve ülkelerindeki eğitim koşulları hakkında bilgiler verdiler.

            SDÜ’nün çeşitli birimlerini de ziyaret eden misafir öğretim üyeleri ile ayrıca yeni Erasmus anlaşmaları ve projelerin yapılması kararlaştırıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap