Erasmus Kurum Koordinatörlüğü 2014 -2015 Akademik Yılını Tamamladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Erasmus Kurum Koordinatörlüğü 2014 -2015 Akademik Yılını Tamamladı
Haberin Tarihi: 11.6.2015 09:35:00 - Okunma Sayısı:3174 defa okundu.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, Yükseköğretim kurumlarında görev yapan idari personelin, Avrupa'da Erasmus University Charter (ECHE) sahibi bir yükseköğretim kurumunda veya bir kuruluşta mesleki gelişimlerine yönelik eğitime katılmalarını kapsayan Erasmus Personel Eğitim Alma hareketliliğini tamamladı.

Erasmus Kurum Koordinatörlüğü 2014–2015 Akademik Yılını Tamamladı

 

            Erasmus Kurum Koordinatörlüğü, Yükseköğretim kurumlarında görev yapan idari personelin,  Avrupa’da Erasmus University Charter (ECHE) sahibi bir yükseköğretim kurumunda veya bir kuruluşta mesleki gelişimlerine yönelik eğitime katılmalarını kapsayan Erasmus Personel Eğitim Alma hareketliliğini tamamladı.

            Koordinatörlük, eğitim alma amacıyla Hollanda University of Groningen, Belçika Thomas More University, İtalya Universita Polytechnica della Marche, İspanya Technical University of Madrid’e ziyaretler gerçekleştirdi. Üniversitelerin öğrenci işleri, kütüphanesi, laboratuvarı, Dış ilişkiler ve Erasmus ofisleri ziyaret edildi. İdari personelin, farklı çalışma kültürleriyle tanışma fırsatını bulduğu ziyaretler, Erasmus çatısı altında çalışanların ilişkilerinin uluslararası düzeyde geliştirilmesi ve işbirliği ilişkilerinin güçlenmesi açısından fayda sağladı.

            Ayrıca SDÜ’yü tanıtma adına önemli bir fırsat olan bu ziyaretlerde koordinatörlük, gittikleri üniversitelerde bulunan öğrenciler hakkında bilgi edinerek idari işlerin prosedürlerine yönelik görüş alış verişinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap